Introduktion

Botox og restylane – vi bevarer din naturlige skønhed! Alle behandlinger foretages af speciallæge i neurokirurgi, uddannet til kosmetisk behandling af Dr. Katherine Sarah Goldie, UK, nomineret til en af UK 3 dygtigste kosmetiske behandlere i 2013.

Vi behandler både i Esbjerg, Kolding og Århus

Botox er velegnet i de tilfælde, hvor rynkerne skyldes sammentrækning af musklerne i panden, bekymringsrynker mellem øjenbrynene, tunge øjenlåg og kragetæer ved øjnene. Botox er ligeledes velegnet til rynker omkring munden. Botox kan anvendes til at reducere brede kæber, kan korrigere tandkødssmil og en “sur” mund.

En botox behandling holder typisk fra 3-6 måneder.

Du er velkommen forbi til en gratis forundersøgelse inden din 1. behandling. 

Sundhedsstyrelsen kræver, at alle har været til en forundersøgelse hos os min. 2 dage før vi kan behandle - vi kan således ikke behandle dig 1. gang, heller ikke selvom du er vant til behandlinger andre steder. 

Er behandlingen farlig?

Behandlingen er sikker, har meget få bivirkningen og er særdeles effektiv. Botox er den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan, bla. brugt i USA i over 15 år. Behandlingen er godkendt i over 100 lande. Allerede i 2006 blev der i USA givet mere end 4 millioner behandlinger med Botox.

Mange forbinder fejlagtigt Botox behandling med ofte kendte mennesker med et stift og kunstigt udseende ansigt. For at opnå et sådant ansigt, har personen investeret rigtigt mange penge på en blanding af kirurgi, fillers og Botox. Almindelige mennesker, der blot ønsker et ansigt med færre rynker og behandles med langt mindre doser og opnår et naturligt og smukkere udseende.

Bivirkninger er meget let ubehag ved indstikstedet, lokal let rødme de første timer, sjældnere hovedpine og sjældent kvalme, svimmelhed, influenzalignende symptomer og hængende øjenlåg/tørre øjne i nogle måneder, hvis indsprøjtningen lægges forkert. Hvis du læser bivirkninger på den medicin du idag tager, vil du genfinde de fleste af disse bivirkninger og flere til.

Kan alle behandles?

Patienter med muskelsvindssygdomme (myastenia gravis, Eaton Lambert syndrom og lignende muskellsygdomme), gravide og ammende bør ikke behandles – er du i tvivl så ring til os.

Inden du behandles

Du bør stoppe med medicin, der er “blodfortyndende” 5 dage før behandlingen: Hjertemagnyl, kodimagnyl, gigtmedicin(brufen mv), treo og alt naturmedicin – ring hvis du er i tvivl.

Hvordan foregår behandlingen

Du vil modtage en mundtlig og skriftlig information om Botox i konsultationen til din 1. forundersøgelse. Tag gerne en pårørende med. Efter denne information skal der gå min. 2 dage inden du kan behandles med Botox eller filler. Så du vil få en ny konsultationstid til selve behandlingen i Esbjerg, Kolding eller Århus.

Har du været til en forundersøgelse ved os, er der ikke behov for flere undersøgelser, så kan du fremadrettet behandles samme dag.

På behandlingsdagen renses og sprittes huden af og med en meget tynd kanyle lægges Botox ind under huden. Selve behandlingen tager ca. 5-10 min.

Fillers Belatero 

Alle behandlinger udføres af Dorte Clemmensen, overlæge i neurokirurgi. Dorte er uddannet til kosmetisk behandling ved Dr. Katherine Sarah Goldie, UK, nomineret til en af UK 3 dygtigste kosmetiske behandlere i 2013.

Vi har specialiseret os i, at vurdere ansigtet som en helhed. For os er det vigtigt, at du får en unik behandling for at bevare dit personlige og naturlige udtryk og vi vil oftest lægge en langsigtet individuel plan for dig. 

Filler holder fra 6 -18 måneder.

Vi behandler både i Esbjerg, Kolding og Risskov i Århus med Belatero for: Asymmetri i ansigtet, vigende eller fremstående hage, skæv næse, tunge øjenlåg,rynket hud, ar efter acne, spinkle kindben og spinkel kæbe samt alle former for almindelig kosmetisk behandling inkl. læber.

Kan alle læger behandle med Botox og fillers?

For at være godkendt til at udføre denne behandling skal man have en relevant speciallægeuddannelse.

Overlæge Dorte Clemmensen er speciallæge i Neurokirurgi og har naturligvis Sundhedsstyrelsens tilladelse til Botox og fillers behandling og har relevante kurser både nationale og internationale.

Husk alle nye kunder skal have en forundersøgelse min. 2 dage forud for behandlingen.

Eksempler på behandlinger

Her er et par eksempler på behandlinger med filler og botox.

Kunde 1: Kindben løfter en tung og hængende kind og reducerer dermed folden fra næse til mund, rynket kind og hængende mundvig

 

 

 

 

 

 

Denne kunde er behandlet med 3 ml. filler ca. 6000 kr i kindbenene. Bemærk hvordan både kinden og huden på hagen bliver løftet op, kindben får naturlig fylde og hendes underbid bliver langt mindre fremtrædende. Kig et par gange fra det ene billede til det andet og bemærk den enorme forandring.

Kunde 2:

 

 

 

 

 

Ved denne kunde er der kun brugt ialt 1 ml = 3000 kr. Hun havde en meget kort og vigende hage og behandlet med filler under og foran hagen, hvorved den trækkes lidt frem og bliver lidt længere. Dette er første behandling, næste gang vil 1 ml trække hagen yderligere frem.

Kunde 3:

 

 

 

 

 

 

Denne kunde var meget ked af den efterhånden dybe rynke fra næse til mund der var 1 cm dyb. Vi behandlede med 2,5 ml filler i kindben og 0,5 ml lige foran rynken. Pris 6000 kr.

Priser

Filler 0,5 ml (fx. bekymringsrynke)      Pris 1.800 kr. (kampagnedage 1.440 kr)

Filler 1,0 ml (fx. læber, mørke rande under øjnene) Pris 3.000 kr (kampagnedage 2.400 kr)

Filler 1½ ml  (fx. større kindben) Pris  kr 3.800 kr ((kampagnedage 3.000 kr)

Restylane Skinbooster 1 ml Pris 2000 kr (kampagnedage 1.600 kr)

Botox 1. område (fx panderynke, bekymringsrynke eller kragetæer) Pris 2.000 kr

Botox tillægeområde max 2 områder) Pris 500 kr pr. område

Botox  (kampagnedage 2.000 kr for 3 områder)

 

Bestil konsultation

For tidsbestilling kontakt sygeplejerske Lene Bach på +45 31 31 94 70 alle hverdage mellem 9-12, eller send en sms og Lene vil kontakte dig snarest muligt.

Du kan også vælge at udfylde nedenstående kontaktformularen her og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.