Kosmetisk Hviidsminde

Professionel behandling med Botox og filler

Læs meget mere på vores kosmetiske hjemmeside:

http://www.kosmetiskhviidsminde.dk

Kosmetisk Hviidsminde består af et team af højt kvalificerede speciallæger og sygeplejersker der tilbyder kunder en professionel behandling af højeste kvalitet til en fair pris.

Vores neurokirurgiske overlæge Dorte Clemmensen har subspecialiseret sig i at behandle migræne og skæren tænder med botox injektioner samt  kosmetiske- og kliniske gener efter skade i nervesystemet og ansigtet. Det er typisk følger efter medfødte forandringer i ansigtet eller efter blodprop/hjerneblødninger/neuroborreliose med lammelser i ansigtet, så ansigtet er skævt og/eller man har problemer med at holde på mundvandet mv. Dette er en medicinsk behandling og kræver derfor ikke en forundersøgelse forud for behandlingen, men du er naturligvis velkommen til at få en gratis forundersøgelse, hvor vores overlæge kan forklare, hvilke muligheder vi har, men også hvilke begrænsninger behandlingen har.

Derudover tilbyder kosmetisk Hviidsminde også alm. kosmetiske behandlinger ved vores kosmetiske certificerede sygeplejersker.

Vi tilbyder gratis forundersøgelse og sætter altid god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. På selve behandlingsdagen er der ligeledes afsat god tid, så vi kan have fokus på at skabe tillid og tryghed mellem dig og din behandler.

Vi ser gerne, at vores samarbejde udvikler sig til en langsigtet og vedvarende relation og vil typisk arbejde ud fra en flerårsplan. Vores behandlinger kombinerer ofte både Botulinum Toxin og fillers og er altid tilpasset din individuelle plan, som naturligvis passer til både dig og din økonomi.

Det er vigtigt for Kosmetisk Hviidsminde at vi skaber naturlige, alderstilsvarende resultater under professionelle forhold med et samtidigt fokus på fuld tillid og tryghed.  Det er vores faglige dygtighed som i kombination med dine personlige ønsker skal være med til at opnå absolut fælles-tilfredshed og det udseende du ønsker.

Vi er specialister inden for behandling med Botulinum Toxin og anvender altid markedets bedste fillers.  Vores absolutte mål er, ved hjælp af kvalitetsprodukter og dokumenterede videnskabeligt teknikker, at være de førende i Danmark inden for vores fagområde.

Kosmetisk hjemmeside: http://www.kosmetiskhviidsminde.dk

Facebook:  @kosmetisk hviidsminde

Instagram: #kosmetiskhviidsminde

Hvem er kosmetisk Hviidsminde

Vi har behandlet og levet en lidt stille tilværelse uden sociale medier i Kolding i 7 år, uden reklame efter mund til mund metode, så vi har været en lille eksklusiv klinik – dyrere end de andre men høj kvalitet – som Speciallægeklinikken Hviidsminde.

I foråret 2018 besluttede vi at adskille den kosmetiske del fra speciallægeklinikken og kalde det kosmetisk Hviidsminde, gå på sociale medier og tilbyde behandlinger i begge  klinikker( Kolding og Århus) til matchende priser men med samme høje kvalitet

Naturligvis er alle krav opfyldt med patient forsikring, journalsystem, persondata mv – som vi har i vores Speciallægeklinik.

Så ja kosmetisk Hviidsminde er ny – men Speciallægeklinikken Hviidsminde har eksisteret siden 2012 – bla. med kosmetiske behandlinger men kun i Kolding og vi er på flere  internationale konferencer og kurser hvert år.